pondělí 19. února 2024 | Redakce

Páteční benefice a sobotní zápas s Pardubicemi „B“ s jednotnou vstupenkou! Užijte si hokejový víkend ve Zlíně!

Zlínské tribuny tento týden opět ožijí! A to hned dvakrát, kromě sobotního ligového utkání proti Pardubicím „B“ nás totiž o den dříve čeká také speciální benefiční utkání hvězdných výběrů Zlín Stars a Real Top Praha. Na obě akce navíc bude platit jednotná vstupenka, kterou můžete už nyní kupovat v síti Ticketportal. Výtěžek poputuje na pomoc nemocné Mariance Vaněčkové a její rodině.

Páteční utkání výběru Zlín Stars proti hvězdám sportu a showbyznysu v týmu Real Top Praha bude vrcholem oslav 95. výročí hokeje v Baťově městě. Vstupenky na toto speciální utkání jsou v prodeji za jednotnou cenu 100 Kč, díky jejich zakoupení si navíc zajistíte nejen speciální hokejový zážitek, ale také pomůžete dobré věci. Fandit s ní navíc můžete přijít i v sobotu! Každá vstupenka na benefiční utkání totiž bude platit i jako vstupenka do sektoru stání na zápas s pardubickým „B“ týmem.

Vstupenky v prodeji ZDE

Fanoušci, kteří si již vstupenku na stání na utkání s Pardubicemi „B“ zakoupili o tuto výhodu samozřejmě nepřijdou. Stačí napsat na mail marketing@beranizlin.cz kde se domluvíme na dalším postupu.