pátek 07. června 2024 | Redakce

Tradiční partner a silná regionální značka. Pokračujeme ve spolupráci s firmou Metalšrot Tlumačov

Kromě hráčského a trenérského týmu postupně rozkrýváme také řady dalších důležitých členů zlínské hokejové komunity a sice partnerů našeho klubu! S radostí můžeme oznámit pokračování úspěšné spolupráce se společností Metalšrot Tlumačov a.s., která patří k lídrům v oboru zpracování a prodeje kovového odpadu.

Akciová společnost Metalšrot Tlumačov byla založena v květnu 1992 a patří mezi jeden z největších a nejlépe vybavených provozů, zabývající se ekologickým zpracováním autovraků, výkupem železného šrotu a barevných kovů, jeho zpracováním a následným prodejem. Aktuálně má hned 17 provozoven po celé Moravě.

"Jsme regionální firma, která dlouhodobě se zlínskými Berany spolupracuje. Jedná se o spolupráci, ve které vidíme smysl a budoucnost. Jsme rádi, že v ní můžeme pokračovat i nadále a máme možnost podporovat sport ve Zlínském kraji. V neposlední řadě jsme také fanoušci hokeje a velmi jsme si užili cestu v uplynulém play-off. Je škoda, že se letos nepodařilo dojít až do baráže, ale věříme, že v příští sezoně se klub opět porve ze všech sil o postup do extraligy," říká člen představenstva Ing. Daniel Vrána